Ons goede doel!

Als goed doel hebben wij gekozen voor a Sister’s Hope. Deze organisatie zet zich in voor de strijd tegen borstkanker. Afgelopen jaar hebben wij deelnemers aan de 60km Walk van 2012 gesproken en zijn daardoor enorm geraakt. Geraakt door de verhalen en het waarom ze meedoen en geraakt door het enthousiasme waarmee ze voor dit goede doel bezig zijn. Als team hebben we dan ook besloten om ons met alle meiden een jaar lang in te zetten voor a Sister’s Hope.

‘A Sister’s Hope’ werd gerealiseerd in de zomer van 2006. De missie van deze stichting is om evenementen te organiseren waardoor er veel geld ingezameld wordt voor onderzoek naar borstkanker, om goede voorzieningen te creëren voor een ieder met borstkanker en om programma’s te ontwikkelen en te verbeteren die op een betrouwbare manier diagnoses kunnen vaststellen.

Kijk voor meer informatie op www.aSistersHope.nl

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Provided by water damage columbus