Ladies Night! Het was geweldig!

On april 25, 2013 by admin

Wat een opkomst! Jeetje, dat hadden we in onze stoutste dromen nog niet durven denken. Ruim 160 ladies hebben onze ladies night bezocht. Onvoorstelbaar. We begonnen rond 16.00 uur op te ruimen en klaar te zetten. Sjouwen met stoelen en tafels. Alle collega’s die konden hielpen mee. Heerlijk als je zo op je team kunt terugvallen. Na een lekkere lasagna kwamen de eerste standhouders rond 18.30 uur binnen. Er werd hard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen. Om 19.30 uur ging de deur open. Bewaker Bert leidde alles in goede banen. Bij de ingang werd iedereen ontvangen en kregen ze allemaal een drankje aangeboden. Ook werd daar meteen de goodie bag overhandigd. Daarna verspreidde de ladies zich door het gebouw. Het was overal lekker druk, maar vooral ook gezellig druk. Er werden goede zaken gedaan en veel verkocht. Het aanbod was divers en de ladies genoten daar zichtbaar van. De optredens van Celine en Robert in de ‘sister’s lounge’ sloegen aan en werden gewaardeerd. Rond 21.45 uur was de loterij waarna velen tevreden het pand verlieten. Voor de standhouders en ons was het nog even opruimen. Om 23.15 konden we afsluiten met een hapje en een drankje. Moe maar voldaan klinkt het dan al snel. Maar zo was het ook. En ontzettend trots op onszelf. Op ons team. Samen zijn we tot veel in staat. Dat is die avond wel gebleken!

De opbrengst van de avond schatten we op dit moment op circa € 1.700,-. De opbrengst van een aantal standhouders komt daar nog bij. Wij zijn er erg tevreden mee. Weer een wandelaar die van start mag!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Provided by water damage columbus